RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un raid aerian israelian asupra Rafah a ucis 12 palestinieni, potrivit medicilor din Gaza

Forţele israeliene au ucis cel puţin 12 palestinieni într-un raid aerian în zori asupra oraşului Rafah, în sudul Fâşiei Gaza, iar luptele au continuat în alte câteva zone din enclava de coastă, au declarat medicii din Gaza, potrivit Reuters, citat de News.ro.

Israelul a continuat ofensiva asupra Rafah, la o zi după ce a declarat că forţele sale au preluat controlul asupra unei zone tampon de-a lungul frontierei din apropiere dintre Fâşia Gaza şi Egipt, ceea ce îi conferă autoritate efectivă asupra întregii frontiere terestre a Fâşiei Gaza.

Israelul a declarat că preluarea zonei tampon a tăiat o rută folosită de teroriștii Hamas pentru a introduce ilegal arme în Gaza în timpul celor peste şapte luni de război, care a devastat o mare parte din teritoriu şi a provocat temeri de foamete.

Surse medicale din Gaza au declarat că 12 palestinieni, care sunt civili, au fost ucişi şi un număr nespecificat de alte persoane au fost rănite într-un atac aerian israelian în timp ce încercau să recupereze cadavrul unui civil în centrul oraşului Rafah.

  

Un alt civil palestinian a fost ucis într-un raid aerian asupra taberei de refugiaţi Al-Shati, la vest de oraşul Gaza,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

CTP, după ce PSD a anunțat un proiect împotriva făinii de insecte: Sf. Ioan Botezătorul se hrănea cu lăcuste, nu cu drob

Redacția

Ciolacu: Din acest moment, guvernul și premierul vor folosi un singur brand – Dacia

Redacția

VIDEO Franța: Peste 200.000 de oameni au manifestat sâmbătă împotriva măsurilor sanitare

Redacția
Încarcă...