RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un pășcănean solicită reabilitarea străzii unde locuiește, pe motiv că nu mai are bani să își schimbe lunar pantofii

Peste 16 persoane s-au prezentat astăzi la audiențele ținute de viceprimarul Vasile Axinte. Sătul să își mai rupă papucii, un bărbat de pe ”Dealul Spirii” solicită Primăriei Pașcani să îi repare strada pe care locuiește.

 

Omul ne-a declarat că este nevoit ca odată pe lună să își schimbe încălțămintea, iar pensia din care trăiește este mult prea mică pentru achiziția de pantofi.

  

”Vreau să îl rog frumos pe domnul primar să îmi facă și strada mea de pe „Dealul Spirii”, că eu într-o lună de zile nu mai am pantofi. Și pensia este foarte mică, strada este numai balast, iar în situația mea se află și vecinii”, ne-a declarat cetățeanul de pe strada „l Spirii „.

Un alt cetățean solicită repararea unei străzi, de această dată în suburbia Gâștești. Domnul Paladi spune că strada pe care locuiește nu este balastată, ba mai mult intrarea pe acest drum se face dificil, deoarece lipsește un tub de la intrarea din strada principală, iar șanțurile sunt înfundate. Alături de el suferă și vecinii săi care, spune el, au fost nevoiți să își facă canale de scurgere în șanț din lipsa unei canalizări, iar mirosul este insuportabil.

”Strada pe care locuiesc nu este balastată, nu are tub de intrare din șoseaua principală, iar șanțurile sunt înfundate. Vecinii și-au făcut canal de scurgere în șanț, iar eu nu mai pot să stau din cauza mirosului. Administrația locală una zice și alta face”, ne-a declarat cetățeanul din suburbia Gâștești .

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

PROGNOZA METEO. Iată cum va fi vremea de FLORII, PAŞTE şi 1 MAI

Redacția

Furnizarea apei potabile întreruptă luni la 16 blocuri din Pașcani și în comuna Todirești

Irina Gherasim

Doliu în rândul jandarmilor pășcăneni! Un coleg s-a stins din viață!

Marius Parteni
Încarcă...