RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un pășcănean a cerut panouri pentru limitarea vitezei în zona casei sale. Mașinile de mare tonaj care tranzitează strada Ștefan cel Mare, i-au crăpat pereții locuinței

Un bătrân în vârstă de 88 de ani din Pașcani a fost astăzi la audiențele ținute de administratorul public, Gică Zanet. Pentru prima dată a făcut acest lucru, însă cu speranța că va găsi ajutor.

  

 

Problema lui Pavel Mahu sunt mașinile de mare tonaj care tranzitează zona unde locuiește. Bătrânul a spus că pereții sunt crăpați, la fel și tocurile de la geamuri și uși. Acesta a cerut limitatoare de viteză pe strada Ștefan cel Mare.

 

„Am vrut să pună două panouri pentru limitarea vitezei, pentru că atunci când trec prin zonă mașinile grele fac cutremur în casă. Toți pereții casei mele sunt crăpați. A mai fost și un utilaj greu în zonă, care a scos vechile borduri. Și acesta, alături de mașinile de mare tonaj a contribuit la crăparea pereților”,  ne-a declarat Pavel Mahu.

 Cererea pășcăneanului a fost direcționată către Serviciul de Gospodărie Comunală și Poliția Locală care se vor deplasa la fața locului pentru  a găsi soluții.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Indolenţa continuă! Şefii Primăriei speră ca legea să se modifice, iar EcoSalubritate să poată participa la licitaţia pentru delegarea serviciului de colectare a deşeurilor

Ema Roman

Orarul de funcționare pentru transportul public local în perioada Sărbătorilor Pascale

Oana Cordoneanu

Funcţionari din Primărie duşi astăzi cu mandat de aducere la DNA pentru audieri în dosarul AgroComplex Lunca

Răzvan Grecu
Încarcă...