NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un fost profesor de limba română care a pregătit zeci de generații de elevi a încetat din viață în urma unui accident stupid

Este vorba despre profesoara Maria Catrina, care s-a stins la vârsta de 76 de ani după ce a căzut pe scările de la intrarea în blocul unde locuia. Incidentul s-a petrecut ieri dimineață. Femeia locuia într-un bloc din zona vale. În fiecare dimineață scotea afară o pisică pe care o creștea.  

Ieri, când se pregătea să intre în bloc s-a întors să cheme animalul, iar în acel moment s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de scări. A suferit un traumatism cranio-cerebral. La fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Pașcani. Medicii au stabilizat-o după care au transportat-o la Spitalul Municipal de Urgențe. De aici a fost direcționată către Spitalul de Neurochirurgie Iași. 

  

Ea a fost supusă unei intervenții medicale, dar spre după amiază a decedat. Fosta profesoară urmează să fie înmormântată cel mai probabil marți, 2 septembrie. 

Maria Catrina a fost mult timp profesor de limba română la Școala Generală nr. 6, actualul Grup Școlar Mihai Busuioc și școala Gâștești.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

În Pașcani, nici “centrul” nu mai este ce era odată

Ema Roman

Mâna curentă montată pe scările din Parcul Municipal Peștișorul a fost din nou tăiată pentru a fi înlocuită

Teona Gherasim

La 1 februarie începe recensământul populației și locuințelor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site