RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un copil de doar trei ani a murit înecat într-un butoi

Un copil în vârstă de doar trei ani, din localitatea Brăteşti, comuna Stolniceni-Prăjescu, a fost găsit decedat în cursul zilei de ieri după ce s-a înecat într-un butoi cu apă, din propria curte.

 

La faţa locului a fost solicitat să intervină în jurul orei 15.00 un echipaj medical, de tip C2 cu medic, al Servi­ciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi, substaţia Paşcani. Membrii echipajului l-au găsit pe micuţ în stop cardio-respirator şi, deşi manevrele de resuscitare au durat aproximativ o oră, acestea nu au dat rezultat. Nu cunosc exact circum­stan­ţele în care s-a petrecut tragedia, însă se pare că acesta era în grija bunicii, care nu ştia însă când s-a întâmplat totul.

  

„Echi­pajul a fost solicitat să intervină pentru un copil înecat în localitatea Brăteşti. A fost găsit un băiat de trei ani, cu hipo­termie severă, aflat în stop cardio-respirator. Cadrele me­dicale au dispus manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie, dar şi criminalişti, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs nefericitul incident, trupul neînsufleţit al copilului fiind transportat la Institutul de Medicină Legală din Iaşi. 

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Related posts

Sofia, micuța moartă după ce a fost uitată în cada cu apă, a trecut prin chinuri groaznice. Mama ei a băgat-o în mașina de spălat și a filmat cum fetița este „învârtită”

Redacția

Pe internet, în siguranță! Recomandări din partea Poliției Române

Ema Roman

Grav accident de circulație la Lespezi ! Două persoane încarcerate (FOTO-VIDEO)

Oana Cordoneanu
Încarcă...