RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un cabinet stomatologic mobil care oferă consultaţii gratuite pentru elevi va ajunge la Pașcani

Copiii din mediul rural din Iaşi, Bârlad, din Huşi, Târgu Frumos sau Paşcani vor putea beneficia de servicii stomatologice gratuite în cadrul proiectului „Cabinet stomatologic şcolar mobil pentru copii”, derulat de Asociaţia Merci Charity Boutique. 500 de elevi din ciclul primar vor putea fi consultaţi şi trataţi de o echipă de medici dentişti voluntari în cabinetul stomatologic mobil al asociaţiei.

Instituţiile de învăţământ care doresc să se afle pe lista instituţiilor care pot beneficia de servicii stomatologice pentru elevii lor din clasele primare sunt invitate să completeze chestionarul următor până vineri, 19 mai, ora 14:00: https://forms.gle/5j6VsRs444kN1YHKA. Serviciile stomatologice vor fi oferite în perioada 29 mai-15 noiembrie 2023, în baza unui program stabilit cu fiecare instituţie beneficiară.

Merci Charity Boutique este o organizaţie non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate şi educaţie pentru copii cu probleme medicale şi sociale. Asociaţia a înfiinţat primul cabinet stomatologic mobil din România şi a creat legislaţia pentru înfiinţarea, organizarea şi autorizarea cabinetelor medicale mobile din România: OMS 606/07.05.2018. 

sursa ziaruldeiasi.ro

  

Related posts

Doi copii au fost trimiși de urgență la Iași în urma a două accidente de joacă

Răzvan Grecu

Echivalare la bani pentru asistentele medicale! Schimbare în legea salarizării

Redacția

18 elemente esentiale ale regimului pentru gastrita si ulcerul gastroduodenal

Redacția
Încarcă...