RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat din județul Iaşi a şantajat o firmă de lactate după ce ar fi găsit “o larvă în lapte”. Cu ce s-a ales

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost reţinut, vineri, de poliţiştii din Alba, fiind suspectat că a şantajat reprezentanţii unei firme de lactate din judeţ, solicitându-le bani pentru a nu face public faptul că ar fi găsit o larvă într-o cutie cu lapte.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Alba, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din judeţul Iaşi, a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că a şantajat o societate comercială din Aba, producătoare de lactate, pe care o ameninţa că va da publicităţii faptul că ar fi găsit o larvă într-o cutie cu lapte.

Poliţiştii au stabilit că, în perioada 17-27 august, reprezentanţii unei fabrici de produse lactate din judeţul Alba au primit mai multe e-mail-uri prin care o persoană solicita suma de 1.570 de lei, ameninţând că, în caz contrar, va sesiza mass-media cu privire la faptul că, într-o cutie de lapte UHT, ar fi găsit o larvă, iar ulterior consumului s-ar fi îmbolnăvit.

  

Reprezentanţii fabricii au sesizat Poliţia, iar în urma cercetărilor s-a reuşit identificarea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din Iaşi, care a expediat e-mail-urile.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost prins în flagrant, în timp ce primea suma de 1.570 de lei de la reprezentanţii societăţii comerciale şantajate.

Bărbatul a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore, fiind suspectat de şantaj şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

(Sursa: Mediafax)

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Pășcănean strivit de instanţele din două ţări. Totul i se trage de la fiola Poliţiei Rutiere

Redacția

Polițiștii pășcăneni au dat ”Verde la educație pentru circulație”

Oana Cordoneanu

Sfârșit cumplit pentru o femeie din Tătăruși. A murit înecată în fântână

Oana Cordoneanu
Încarcă...