NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Un bărbat din comuna Mircești a câștigat prima Dacie Logan din campania „Socar premiază fidelitate”

Socar România a oferit prima maşină Dacia Logan din cadrul campaniei „Socar premiază fidelitatea”.

Numele câştigătorului este Lucian Dâscă din satul Iugani, comuna Mirceşti, judeţul Iaşi. Acesta a fost desemnat prin tragere la sorţi pe 22 august. Pentru acest premiu au intrat în competiţie participanţii din perioada 15 iulie – 15 august. Socar România organizează campania promoţională “Socar premiază fidelitatea”, la nivel naţional, în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2014. Cei mai fideli clienţi Socar intră în competiţie pentru o maşină Dacia Duster şi două autoturisme Dacia Logan. Valoarea totală a premiilor ce pot fi oferite este de 100.177 lei (fără TVA).

Compania Socar le mulţumesc tuturor participanţilor pentru fidelitatea faţă de produsele şi serviciile Socar şi îi asigură că se pot bucura în continuare calitatea şi tradiţiile azere.

Câştigătorul marelui premiu, Dacia Duster va fi ales dintre toţi participanţii în data de 22 septembrie. Tot atunci va putea fi câştigată şi cea de-a doua Dacie Logan dintre clienţii care se înscriu în perioda 16 iulie – 15 septembrie.

Prin campania “SOCAR PREMIAZĂ FIDELITATEA”, toate persoanele de peste 18 ani care alimentează cu carburant sau achiziţionează produse de orice tip din magazinul SOCAR de minim 50 de lei pe un bon fiscal, primesc un talon de participare şi un autocolant. După completarea fiecărui talon cu cinci autocolante, clienţii au la dispoziţie urne speciale pentru depunerea taloanelor. Toate cele 28 de benzinării SOCAR participă la această campanie.

Toate informaţiile despre campanie şi condiţiile de participare sunt disponibile pe site-ul companiei www.socar.ro şi pe facebook.com/socar.romania.petroleum, dar şi în toate benzinările SOCAR.

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov şi Cluj.

sursa Topiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Gruia Stoica nu şi-a recuperat garanţia de 10 milioane de euro depusă pentru privatizarea CFR Marfă

Redacția

Iohannis, despre sectorul HORECA: Până la o descreştere consistentă a epidemiei, nu se vor lua măsuri de relaxare

Redacția

Restaurantele din România au început să aplice „taxa Covid-19”. Reacția Fiscului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site