NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un avion pentru stingerea incendiilor, cu cel puțin șapte oameni la bord, s-a prăbușit în Turcia

Un avion utilitar pentru stingerea incendiilor, având cel puţin şapte persoane la bord, s-a prăbuşit sâmbătă în sudul Turciei, unde intervenea pentru stingerea unui incendiu.

Soarta membrilor echipajului nu se cunoaşte deocamdată, au relatat media turce, citate de AFP. Conform agenţiei de presă Anadolu, la locul prăbuşirii avionului au fost trimise mai multe echipe de salvare.

Pe imaginile difuzate de posturile de televiziune locale se poate vedea o coloană de fum ridicându-se dintr-o zonă muntoasă.

Vladimir Putin, speriat de incendiile care au cuprins Siberia

  

14 Aug, 20:44 | Știri externe

Advertisements

Ce decizie a luat președintele Poloniei în privința legii care reglementează restituirea bunurilor confiscate de comuniști

14 Aug, 20:07 | Știri externe

Două cutremure cu magnitudine de peste 7 s-au produs sâmbătă, aproape simultan, în Haiti și Alaska. Aproape 20 de cutremure majore se adaugă dezastrelor naturale care au lovit planeta în 2021

14 Aug, 17:01 | Știri externe

Potrivit DPA, citată de Agerpres, avionul fusese închiriat din Rusia. Ministerul rus al Apărării a confirmat prăbuşirea avionului, un model Beriev Be-200. La bordul avionului se aflau cinci soldaţi ruşi şi trei cetăţeni turci, a menţionat agenţia de presă germană.

Advertisements

Din 28 iulie Turcia face eforturi pentru a lichida cele aproximativ 300 de incendii de pădure, guvernul de la Ankara apreciind că este vorba despre cel mai mare dezastru natural din istoria ţării.

Mai multe ţări,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

A fost alertă la Capitoliu, după ce un angajat s-a plimbat cu o armă în geantă pe holurile instituției. Ce le-a declarat polițiștilor, când a fost reținut

Redacția

Vladimir Putin: Rusia este pregătită să colaboreze cu Turcia pentru a facilita traficul de mărfuri prin Marea Neagră

Redacția

Liderul separatiștilor din Donețk anunță mobilizarea generală

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site