NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Ultima zi de şcoală pentru cei mici

Pentru micuţii din învăţământul preşcolar şi primar astăzi este ultima zi de şcoală.Prichindeii de grădiniţă şi şcolarii din clasele I – IV intră oficial de sâmbătă într-o binemeritată dar scurtă vacanţă, de o săptămână.

Potrivit structurii anului şcolar 2012 – 2013, până pe 11 noiembrie, picii vor avea parte de câteva zile libere, urmând ca de vacanţa de iarnă să se bucure începând cu data de 22 decembrie şi până pe 13 ianuarie. Al doilea semestru de şcoală va începe pe 14 ianuarie şi se va încheia pe 5 aprilie. Săptămâna 1 – 5 aprilie din semestrul al doilea este dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!“, şi are astfel un orar specific.Vacanţa de primăvară este programată, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, în perioada 6 – 14 aprilie, urmând ca pe data de 15 aprilie să fie reluate cursurile.

sursa flacara iasului

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Absolvenţii de învăţământ superior ar putea fi obligaţi să facă stagii de adaptare profesională

Redacția

Bacalaureat. Vezi cati elevi din judet sustin proba orala la limba si literatura romana. Centrul de examinare de la Pascani este la Colegiul “Unirea”

Redacția

Cum se vor ține cursurile la școală în perioada de pregătire din iunie. Ordin de la Ministerul Educației și Ministerul Sănătății

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site