RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

UEFA Champions League: Spectacolul continuă la Digi Sport și Digi 4k

Meciurile de senzație din UEFA Champions League se văd încă trei sezoane la Digi Sport. De asemenea, abonații DIGI vor avea ocazia să urmărească și pe Digi 4K competiția în care vor evolua unele dintre cele mai importante cluburi europene.

Primul meci difuzat în baza noului contract va fi cel din Supercupa Europei. Duelul dintre câștigătoarea UEFA Champions League, Chelsea, și Villareal, învingătoarea din UEFA Europa League, va avea loc pe 11 august, de la ora 22:00, la Belfast, în Irlanda de Nord, pe Windsor Park. Partida va putea fi urmărită în direct, pe Digi Sport 1 și prin aplicația Digi Online, dar și live text pe digisport.ro. Jurnaliștii Digi Sport Ionuț Angheluță și Andrei Tivilichi vor comenta meciul. La pauză și după fluierul final al partidei, Andrei Niculescu și invitații săi, Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu, vor analiza fazele meciului, în cadrul emisiunii Euro Fotbal.

„Așa cum am obișnuit telespectatorii Digi Sport, meciurile spectacol continuă să se vadă la Digi Sport! Le mulțumim că au încredere în noi și ne bucurăm să anunțăm acum prelungirea drepturilor de difuzare pentru cea mai spectaculoasă competiție fotbalistică europeană – Liga Campionilor. Rămânem consecvenți în ceea ce ne-am propus încă de la lansarea Digi Sport și continuăm să le oferim abonaților DIGI transmisiuni în direct ale celor mai urmărite sporturi,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

JO 2020 Bianca Ghelber s-a calificat în finala olimpică de aruncare a ciocanului

Redacția

O echipă de juniori din Pașcani va participa la Turneul Internațional de Fotbal reprezentând județul Iași

Teona Gherasim

Vikings Gym Pașcani Academy se mută în casă nouă!

Marius Parteni
Încarcă...