RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

UE intenționează să o sancționeze pe Alina Kabaeva, despre care se spune că este iubita lui Vladimir Putin

După Patriarhul Kirill, Uniunea Europeană intenționează să impună sancțiuni și împotriva Alinei Kabaeva, despre care se zvonește de mult timp că ar fi iubita lui Vladimir Putin, potrivit The Guardian.

Două surse au declarat că UE a propus sancțiuni pentru Kabaeva, o fostă gimnastă olimpică a cărei apariție pe un proiect de listă de sancțiuni a fost raportată pentru prima dată de Bloomberg. Kirill, un aliat de lungă durată al Kremlinului care și-a dat binecuvântarea pentru războiul din Ucraina, apare pe un proiect de document consultat de The Guardian.

Kabaeva și Kirill sunt două dintre zecile de persoane care s-ar putea confrunta cu o interdicție de călătorie în UE și înghețarea activelor, conform noilor liste discutate de statele membre, alăturându-se celor peste 1.000 de ruși care se află deja pe lista de sancțiuni.

Potrivit Bloomberg, documentul o descrie pe Kabaeva ca fiind „strâns asociată cu președintele Vladimir Putin”. Kabaeva a câștigat aurul la Jocurile Olimpice din 2004 la gimnastică ritmică și a fost, de asemenea, portdrapel la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci din 2014. Ea a fost deputat timp de șase ani, din partidului Rusia Unită al lui Putin și a ajuns să conducă un important grup media pro-Kremlin.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

​Amendă între 3.000 – 50.000 lei pentru numerarul nedeclarat în vamă – proiect HG

Redacția

Șoigu vrea modernizarea apărării antiaeriene a Moscovei, pe fondul înmulțirii atacurilor ucrainene cu drone

Redacția

Ministerul Proiectelor Europene suplimentează cu 56 de milioane de euro programul care oferă asistență copiilor și mamelor tinere din medii defavorizate, care au avut de suferit din cauza COVID-19

Redacția
Încarcă...