RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Turcia: Cinci persoane au fost reținute după ce au ironizat diagnosticul de COVID al președintelui Erdogan

Poliția din Turcia a arestat duminică cinci persoane acuzate că ar fi difuzat mesaje de ură la adresa președintelui țării, Recep Tayyip Erdogan.

Mai exact, cele cinci persoane sunt acuzate că au ironizat pe rețelele sociale faptul că președintele a fost diagnosticat cu COVID-19, informează Agerpres.

Unitatea de delicte informatice din cadrul Poliției a investigat 36 de conturi de pe rețelele sociale pentru astfel de mesaje și a ordonat reținerea a opt persoane. Doar cinci dintre acestea au fost găsite până în prezent.

Regina Elisabeta a II-a vrea ca nora sa, Camilla, să primească titlul de „regină consoartă” atunci când prințul Charles va prelua tronul

  

06 Feb, 15:03 | Știri externe

Oficiali americani: Rusia a pregătit 70% din forțele necesare pentru invadarea Ucrainei

06 Feb, 12:14 | Știri externe

Doctoriță de familie, amenințată cu moartea din cauza vaccinării anti-COVID: „Te voi executa. Salutare, tâmpito!”. Femeia și-a angajat un paznic înarmat

06 Feb, 12:02 | Știri externe

Un fost înotător, printre persoanele anchetate

Cea mai cunoscută persoană de pe lista de persoane anchetate este înotătorul olimpic Derya Büyükuncu, care s-a retras din activitate în 2012.

Acesta a scris sâmbătă pe Twitter un mesaj sarcastic la adresa lui Erdogan, în contextul în care acesta le ceruse susținătorilor „să se roage” pentru însănătoșirea sa.

„S-a îmbolnăvit de coronavirus şi vrea rugăciuni. Să stea fără grijă, că ne rugăm deja. Am început să pregătesc 20 de cutii cu halva,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Moscova obligă toți locuitorii care lucrează direct cu publicul să se vaccineze anti-Covid

Redacția

7 actrițe care au jucat-o pe regina Elisabeta a II-a în filme și seriale de succes | VIDEO

Redacția

Probleme grave în sistemul de sănătate britanic. Femeie cu demență tratată timp de trei zile pe holul unui spital

Redacția
Încarcă...