NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Turcan: PSD pare copleşit de perspectiva preluării postului de prim-ministru

Deputata Raluca Turcan (PNL) a declarat, vineri, că PSD începe să aibă fracturi de logică în ceea ce privește politica fiscală a statului, pe măsură ce se apropie preluarea funcției de premier de către partidul social-democrat.

Raluca Turcan, vicepreședintă a PNL FOTO Mediafax

Raluca Turcan, vicepreședintă a PNL FOTO Mediafax

PSD pare copleşit de perspectiva preluării postului de prim ministru şi începe să aibă fracturi de logică, vorbeşte simultan de creşteri de taxe şi scăderi de contribuţii, atenţie, într-un context economic fragil. Cei mai afectaţi sunt românii, care vor seriozitate şi predictibilitate“, a afirmat Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

  

Fostul vicepremier şi ministru al Muncii a cerut PSD să nu bagespaimă în investitori, cu taxe aberante şi impozite nejustificate”.

Advertisements
Advertisements

Cu toţii ne dorim contribuţii mai mici. Atât ca salariaţi, cât şi ca angajatori. Să vedem însă ce înseamnă scăderea de contribuţii. Pentru a scădea contribuţia şi a nu pune în pericol finanţarea sistemului public de pensii şi a sistemului de sănătate, soluţia sănătoasă şi sustenabilă pe termen mediu şi lung este creşterea numărului de angajaţi. La fiecare 60.000 de angajaţi noi în economie, putem reduce impozitarea muncii cu circa 1% pentru 5,6 milioane de angajaţi.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Șefii diplomației din Republica Moldova și Grecia vin în România

Redacția

Ucraina vrea să-și exporte produsele agricole prin portul Constanța, cel mai mare de la Marea Neagră (ministru ucrainean)

Redacția

Vreme neobișnuită în Europa: Ninsoare în Belgia, peste 30 de grade în Siberia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site