RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Trotuarele de pe Dragoș Vodă intră în reabilitare. Primarul Pintilie a anunțat că a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor

O promisiune veche, făcută celor care locuiesc pe strada Dragoș Vodă va fi onorată în perioada următoare de către Primăria Municipiului Pașcani. Este vorba despre reabilitarea trotuarelor de pe această stradă, trotuare ce sunt aproape impracticabile de mai bine de 15 ani de zile.

Vestea bună a fost adusă de primarul Marius Pintilie în conferința de presă ce a avut loc astăzi. Acesta a răspuns la o întrebare adresată de un jurnalist pe această temă și a anunțat că a fost semnat în urmă cu câteva zile contractul de execuție a acestor lucrări.

„Pe Dragoș Vodă este semnat contractul pentru reabilitat trotuare. Acum trei sau două zile, am semnat contractul de lucrări pentru Dragoș Vodă, partea care nu este afectată de către canalizare sau apă. De la semaforul vechi, până aproape de Școala „Ion Creangă”, avem contract pentru reparat trotuare,” a anunțat primarul Marius Pintilie.

Valoarea contractului este de aproximativ 900.000 de lei, iar trotuarele vor fi reabilitate cu pavele.

  

Related posts

Se răcește vremea în toată țara. Prognoza pe patru săptămâni

Redacția

Edilul local urecheşte conducerea societăţii de salubritate: “Sunt nemulţumit de modul în care se face curăţenia în oraş”

Ema Roman

Poliția Locală – acuzată de dezordinea din oraș! Șeful instituției expune problemele și greutățile cu care se confruntă (Video)

Ema Roman
Încarcă...