RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trotuarele ce vor fi refăcute în următoarele săptămâni la Pașcani!

Lucrările de refacere a zonelor afectate de investiţiile privind modernizarea reţelelor de apă din municipiu şi a celei de canalizare, au condus inevitabil la afectarea trotuarelor în multe zone din municipiu.

Refacerea lor se face în funcţie de capacitatea firmei care lucrează alături de constructor, pentru a le reface. În conferinţa de presă ce a avut loc ieri la sediul Primăriei, Marius Pintilie, primarul municipiului a anunţat planul de refacere a acestora, ce este avut în vedere pentru următoarele zile.

Angajaţii firmei care le refac vor termina lucrările pe trotuarul de pe strada Grădiniţei, spre zona Kaufand şi sediul Dedeman, iar mai apoi se vor muta în zona vale, pe strada 1 Decembrie, acolo unde vor finaliza trotuarul de pe parate cu biserica Catolică şi sediul Poliţiei Municipale.

În această perioadă se realizează şi lucrări de plombare a străzilor din vale şi deal, conform graficului de lucrări stabilit la nivelul serviciului de Gospodărie Comunală şi Locativă.      

  

Related posts

Regele fierului vechi ajuns falit. Prăbuşirea spectaculoasă a imperiului unui milionar român

Redacția

Pășcănenii care folosesc pentru încălzirea locuințelor lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri primesc de astăzi ajutoarele financiare de la casieria Primăriei

Marius Parteni

Primăria Pașcani va prelua administrarea Ștrandului Municipal, după gafele secretarului Irina Jitaru!

Marius Parteni
Încarcă...