RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Transylvania Open. Anett Kontaveit s-a calificat în finală

Anett Kontaveit din Estonia, nr. 14 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Transylvania Open care are loc la Cluj-Napoca, după ce a învins-o în semifinale pe suedeza Rebecca Peterson (99 WTA) cu scorul de 6-3, 6-2.

Anett Kontaveit, cap de serie numărul 2, a avut nevoie de puțin peste o oră pentru a o elimina pe Rebecca Peterson. În finala turneului Transylvania Open ea ar putea să o întâlnească pe Simona Halep, care joacă în semifinale împotriva ucrainencei Marta Kostyuk, adolecenta de 19 ani care a eliminat-o pe cealaltă adolescentă a turneului, Emma Răducanu. Meciul este transmis de DigiSport 2.

Anett Kontaveit, în vârstă de 25 de ani, a ajuns, odată cu meciul câștigat sâmbătă la Transylvania Open, la a 9-a victorie consecutivă în circuitul WTA.  Pentru jucătoarea din Estonia, turneul are o miză uriașă. Dacă va câștiga competiția, ea va merge, pentru prima dată, la Turneul Campioanelor.

„M-am simțit foarte bine pe teren, dar astăzi nu a fost atât de ușor pe cât arată tabela de marcaj. Chiar a trebuit să lupt pentru acest rezultat”, a declarat Kontaveit după meci. „Totul a fost destul de automat pentru mine în această săptămână.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cupa „Moș Nicolae” la handbal și Cupa „Moș Crăciun” la fotbal, în acest weekend! Se fac înscrieri

Irina Gherasim

Unirea Ruginoasa participă la Cupa E.ON Kinder 2016

Teona Gherasim

Daniel Pancu nu pleacă de la Iași. Președintele Paraschiv așteaptă finalul anului

Redacția
Încarcă...