RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Tractor incendiat la Ciohorăni

Un tractor a fost incendiat, noaptea trecuta, in localitatea  Ciohorani, langa Hanul Ancutei, pe drumul european E85. Incendiul a fost stins de pompierii de la sectia Pascani a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi.

“La ora 02:51, Sectia de  Pompieri Pascani a intervenit in comuna Ciohorani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tractor proprietatea unei societati comerciale. Au ars elementele combustibile ale tractorului, compartimentele motor si habitaclu. Din primele cercetari reiese ca incendiul a izbucnit din cauza folosirii intentionate a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”, a declarat lt. Elena Covalschi de la ISU Iasi. 

Advertisements

“Este vorba despre un tractor nou, marca Belarus, incendiat de o mana criminala, din motiv ca proprietarul lucra pamantul cu un pret mai redus. Acesta a fost amenintat de mai multe ori. Tractorul era in leasing si se pare ca are asigurare”, sustine un cititor al “Buna Ziua Iasi”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Tătăruși, Lespezi, Vânători, Sirețel și Valea Seacă vor beneficia de câte 30 kilometri de conductă de gaz, iar cetățenii de branșamente gratuite

Marius Parteni

Momente marcante pentru comunitatea din Heleşteni! Donaţie din partea unui ONG Francez

Marius Parteni

DJ 207M, Kogălniceni – Al. I. Cuza inundat în urma ploilor torențiale (FOTO-VIDEO)

Oana Cordoneanu
Încarcă...