NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Toţi angajaţii din învăţământ ar putea fi vaccinaţi cu prioritate, anunţă Comitetul naţional pentru vaccinarea împotriva Covid-19

Tot personalul din învăţământ ar putea deveni una dintre categoriile prioritare la vaccinarea împotriva coronavirusului, iar decizia se va lua în perioada imediat următoare.

Vaccinarea personalului din învăţământ, prioritară

„Este evident că procesul educaţional este un proces esenţial, este dificil şi admitem acest lucru, oricine poate să înţeleagă că este dificil în online. Este o prioritate, clar. Pentru noi este o prioritate acest aspect, o decizie va fi luată în perioada imediat următoare şi va fi comunicată în spaţiul public, însă înţelegem necesitatea şi nevoia de a prioritiza acest sector. Este ceva ce înţelegem foarte clar”, a anunţat vicepreşedintele Comitetului naţional privind vaccinarea împotriva COVID-19, Andrei Baciu.

Ministrul Educaţiei a precizat că a trimis deja o adresă tuturor inspectoratelor şcolare judeţene, dar şi tuturor universităţilor, pentru a realiza o situaţie a angajaţilor dispuşi să se vaccineze.

observator

  
Advertisements

Related posts

Vârsta – 22 de ani; vârsta plămânilor – 58 de ani. La Iași există speranțe de ameliorare

Redacția

181 de cazuri noi la Iași. Coeficientul infectărilor este 1,80 în județul nostru

Redacția

Au început trainingurile pentru instruirea personalului de la Spitalul CF Pașcani

Ema Roman
Încarcă...