RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Topul salariilor selecționerilor de la EURO 2024: Cât câștigă Edi Iordănescu și ce loc ocupă în clasament

Pregătirile pentru EURO 2024 au intrat în linie dreaptă. După 0-0 cu Bulgaria, România se află în fața ultimei partide de verificare, cu Liechtenstein, înainte de Campionatul European din Germania. Edi Iordănescu (45 de ani) va conduce naționala României la EURO 2024, apoi contractul său cu Federația se va încheia. Digi Sport dezvăluie cu cât este plătit selecționerul.

Până acum, Edi Iordănescu nu a bătut palma pentru prelungirea acordului, dar au existat și vor exista în continuare negocieri în acest sens. Totuși, acesta a transmis că, după ce se va despărți de ”Tricolori”, și-ar dori să preia o formație de club din Europa.

În urmă cu aproximativ o lună, Iordănescu a avut pe masă o ofertă uriașă din Arabia Saudită. Al-Ahli i-a propus un salariu de 5 milioane de euro anual, de 20 de ori mai mult decât primește de la FRF, însă antrenorul a refuzat.

Potrivit presei din Albania, Edi Iordănescu este plătit de FRF cu 240 de mii de euro anual, ceea ce-l plasează pe locul 23 din 24 în topul salariilor selecționerilor de la EURO 2024. Lider este Gareth Southgate (Anglia), cu 5,8 milioane de euro pe an, astfel că diferența dintre tehnicianul britanic și antrenorul român este de peste 5,5 milioane de euro.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Nicolae Ciucă, reacţie după moartea lui Madeleine Albright. Ce mesaj a transmis premierul

Redacția

Guvernul polonez lansează ”planul B” pentru liberalizarea accesului la pilula de a doua zi, după ce președintele conservator Andrzej Duda a retrimis legea în Parlament

Redacția

Studiu: Alimentele ultraprocesate îndulcite artificial, legate de apariția depresiei la femei

Redacția
Încarcă...