RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Toate forțele de la Subunitatea de Pompieri Pașcani într-un exerciţiu de simulare de incendiu, la Biserica Sfinții Voievozi

Șase autospeciale, un Echipaj de Prim Ajutor și pompierii pășcăneni au luptat în această dimineață cu flăcările izbucnite în turnul Bisericii Sfinții Voievozi Pașcani. Este vorba despre un exercițiu de simulare de incendiu. Curtea Protopopiatului a fost luată cu asalt de toate forțele d de Subunitatea de Pompieri Pașcani.

 

La fața locului, s-a simulat un incendiu în interiorul lăcașului sfânt, pornit de la turnul bisericii. În cadrul acestui scenariu, și o anexă era cuprinsă de flăcări. Din fericire nu au existat victime.

  

Preotul paroh al lăcașului se cult se bucură de această colaborare între pompieri și biserică, dar și de eficiența salvatorilor la unul dintre monumentele istorice ale municipiului.

Pompierii instruiesc în această perioadă enoriașii cu privire la măsurile de securitate în caz de foc, mai ales că urmează Sărbătorile Pascale.

Advertisements

 

 

Related posts

Legea junglei în Gâștești: Patrulă de Poliție agresată, batjocorită și amenințată cu bâta după un apel la 112. Procurorii vor să încadreze fapta la o infracțiune blândă (VIDEO)

Marius Parteni

Încă o metodă de înșelătorie face ravagii în România. Polițiștii au intrat pe fir și avertizează populația

Redacția

Adio, radare ascunse în boscheți! Reguli și pentru cele tip pistol

Redacția
Încarcă...