NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tineri „specializați” în furturi din locuință

Marți, 28 august, doi tineri din Tg.Frumos au fost arestați pentru că erau „specializați” în furturi din locuință. Aceștia sunt cercetați pentru comiterea a trei furturi și o tâlhărie.

Mihai Duca și George Busai, în vârstă de 18 și respectiv 19 ani în noaptea de 26/27 august au escaladat gardul unei locuințe unde cu un cuțit au tăiat 50 de metri de cablu și 20 de metri de furtun pentru irigații. Când au ieșit înapoi în stradă au fost văzuți de un grup de tineri aflați în zonă. Unul dintre aceștia a încercat să-l imobilizeze pe Duca, acesta l-a lovit la brațul drept cu  rozetă care o avea pusă pe mână, iar Busai i-a amenințat cu moartea dacă vor suna la Poliție. În cele din urmă cei trei martori, care erau frați, i-au imobilizat pe suspecți și au chemat Poliția. Dacă sunt găsiți vinovați Mihai Duca și George Busai  riscă până la 20 de ani de închisoare pentru furt și tâlhărie.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Săptămâna Patimilor: Ce se face în lunea mare pentru a avea noroc, spor şi sănătate în casă

Redacția

Campanii umanitare în prag de sărbători. Dăruiește din puținul tău!

Teona Gherasim

(Video) Dialoguri halucinante despre COVID la cârciumă: „Bagă în tratament cipul și ești controlat!”. „Se dă bani!”. „S-a băgat și la VIP-uri”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site