NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

ApaVital continuă bătaia de joc: o parte din cartierele Pașcaniului din nou fără apă!

Operatorul de apă-canal continuă bătaia de joc la adresa pășcănenilor. ApaVital a anunțat cu doar o oră înainte de a întrerupe apa, în câteva cartiere din Pașcani, că trebuie să refacă rezerverele de apă din rezervoarele Pașcaniului.

Astfel, în intervalul orar 22.00 – 6.00 cartierele Sodomeni, Lunca, Boşteni, Fântânele şi cartier Vatra din municipiul Paşcani nu vor avea apă potabilă.

„În scopul refacerii rezervelor de apă în rezervoarele de 2×1000 mc, 2500 mc şi 5000 mc capacitate, ApaVital va întrerupe furnizarea apei potabile de marți 30 august 2016, începând cu orele  22.00,  până miercuri 31 august 2016, ora estimată 06.00, către utilizatorii din cartierele Sodomeni, Lunca, Boşteni, Fântânele şi cartier Vatra din municipiul Paşcani.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969” se arată în comunicatul de presă.

 

Totuși, rămâne întrebarea la care nici operatorul, dar nici cei care conduc Pașcaniul nu au răspuns până acum: cum de se golesc rezervoarele, deși nu a fost nicio avarie la stația de pompare sau la conducta de aducțiune?!

Advertisements

Related posts

Conacul Sturdza de la Cozmesti ramane al nimanui

Redacția

Medicii de familie vor putea prescrie medicamente pentru boli psihice şi neurologice

Redacția

Tânără păşcăneancă băgată la închisoare pentru înşelăciune

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site