NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Taxi cu trei persoane la bord, răsturnat între Sodomeni și Brătești

Trei persoane au fost scoase astăzi dintr-un taxi, care s-a răsturnat în panta spre satul Brătești din comuna Stolniceni Prăjescu. Este vorba despre șofer și alți doi pasageri, soț și soție, care se aflau pe bancheta din spate.

Conducătorul auto de pe taxi îi transporta pe aceștia în satul Brătești. În timp ce urca panta spre localitate, din cauza vântului puternic, mașina a fost răsturnată pe partea stângă, pe sensul invers de mers.
Pasagerii aflați în autoturismul taxi au fost scoși de către un alt șofer care trecea prin zonă. Conducătorul auto și bărbatul de pe bancheta din spate nu au suferit traumatisme, singura care a necesitat îngrijiri medicale fiind o femeie.

La fața locului au sosit echipaje de la Pompieri și SMURD. Până la sosirea lor, mașina taxi, marca Logan, a fost repusă pe roți de către șofer cu ajutorul altor persoane. Aceasta aparține societății Taxi Ovidiu din Pașcani.
Polițiștii Biroului Rutier au deschis un dosar în acest sens pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea evenimentului.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Mister total în cazul accidentului aviatic de la Iaşi! Se evită răspunsurile concrete şi se caută piste false. Cine răspunde pentru moartea pilotului?

Redacția

Un tânăr de 18 ani din Pașcani este cercetat în stare de libertate pentru că ar fi furat din curtea unui pășcănean

Ema Roman

ADMINISTRATOR CERCETAT PENTU EVAZIUNE FISCALĂ ÎN DOMENIUL PANIFICAŢIEI

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site