NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Taxi cu trei persoane la bord, răsturnat între Sodomeni și Brătești

Trei persoane au fost scoase astăzi dintr-un taxi, care s-a răsturnat în panta spre satul Brătești din comuna Stolniceni Prăjescu. Este vorba despre șofer și alți doi pasageri, soț și soție, care se aflau pe bancheta din spate.

Conducătorul auto de pe taxi îi transporta pe aceștia în satul Brătești. În timp ce urca panta spre localitate, din cauza vântului puternic, mașina a fost răsturnată pe partea stângă, pe sensul invers de mers.
Pasagerii aflați în autoturismul taxi au fost scoși de către un alt șofer care trecea prin zonă. Conducătorul auto și bărbatul de pe bancheta din spate nu au suferit traumatisme, singura care a necesitat îngrijiri medicale fiind o femeie.

La fața locului au sosit echipaje de la Pompieri și SMURD. Până la sosirea lor, mașina taxi, marca Logan, a fost repusă pe roți de către șofer cu ajutorul altor persoane. Aceasta aparține societății Taxi Ovidiu din Pașcani.
Polițiștii Biroului Rutier au deschis un dosar în acest sens pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea evenimentului.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Incendiu la o anexă gospodărească în apropiere de Târgu Frumos

Redacția

Tânăr lovit pe trecerea de pietoni de o mașină. Autorul a fugit, însă s-a dus după victimă la spital, unde a recunoscut fapta în fața polițiștilor

Oana Cordoneanu

„Sifoanele“ de la RAR: avem referatul de arestare. Inginerii lucrau „pe persoană juridică“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site