RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tătăruşi: Arestat preventiv pentru trei furturi din societăţi comerciale


Unul din tinerii reţinuţi ieri de Poliţiştii Locali pe stradă a ajuns în spatele gratiilor. După ce a fost predat pentru cercetări Biroului Judiciar din Poliţia Paşcani, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. El se face vinovat de trei furturi comise pe raza lcoalităţii Tătăruşi.

 

Cel arestat, Petruţ Boca, de 23 de ani, a dat ultima spargere în noaptea de 10 spre 11 iulie. A pătruns într-un magazin de unde a sustras mai multe bunuri şi suma de 1250 lei. Proprietarul avea camere de luat vederi aşa că a văzut cine a acţionat, iar când i-a văzut pe indivizi în municipiul Paşcani a cerut ajutorul autorităţilor.

  

Procurorii au formulat propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, admisă de instanţa de judecată. Cel cercetat a mai comis două astfel de spargeri în lunile martie şi aprilie. În ceea ce priveşte metoda de operare, individul folosea un levier cu care forţa lacătele şi intra în imobilele ce le viza. De acolo sustrăgea tot ce era de valoare.   

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un bătrân a murit după ce a căzut într-o fântână

Redacția

14 reținuți în cazul „mitei din lighean” de peste 1 milion de €, de la Suceava. Șeful de la Permise, bănuit că încasa 20.000 € pe zi

Redacția

Timișorean tăiat cu un briceag în comuna Hălăucești

Marius Parteni
Încarcă...