RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

“Târgul de Toamnă”, la Târgu-Frumos: Organizatorii scot în față producătorii locali

Primăria Orașului Târgu Frumos organizează în perioada 20-22 septembrie prima ediție a “Târgului de Toamnă”. O parte din manifestările ce vor fi organizate sunt dedicate și promovării produselor producătorilor locali. Aceștia au fost invitați pentru a le expune la un târg care care va avea loc în apropierea pieței agroalimentare din zonă. La eveniment au fost invitați și meșteri populari.

Sunt așteptați producători de legume, fructe, carne sau brânzeturi. Produsele expuse vor putea fi achiziționate de către cetățenii care vor vizita acest târg. Producătorii în schimb se vor alege și cu premii. Un juriu va analiza produsele, iar proprietarii celor mai Eco vor fi răsplăți de organizatori.

Ideea aparține primarului Ionel Vatamanu. Edilul local dorește prin această măsură să promoveze producătorii locali.“Nu am am organizat în acest an Zilele Orașului, fapt pentru care ne-am gândit la un altfel de eveniment. La ediția din acest an a Târgului de Toamnă am invitat producătorii locali, meșteri populari dar și invitați surpriză. Vom avea și un spectacol care va avea loc duminică, 22 septembrie, în aer liber, dacă vremea de afară ne va permite. În caz contrar spectacolul va avea loc la Casa de Cultură”, ne-a declarat Ionel Vatamanu, primarul orașului Târgu Frumos.

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Curtea şi terenul de sport de la “Unirea” au fost asfaltate. Celelalte lucrări programate au fost amânate

Marius Parteni

Victime ale autostrăzii A7: statul a luat terenul unei familii de pășcăneni, dar le-a comunicat exproprierea după 9 luni

Redacția

Spaţiile destinate jocurilor de noroc, interzise pe distanţă de 300 de metri faţă de şcoli. Proiectul a fost adoptat de senatori

Redacția
Încarcă...