NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Tânărul de 20 de ani din Iaşi care s-a înecat la Olimp era fiul unor profesori de la Facultatea de Teologie

Tânărul de 20 de ani din Iaşi care s-a înecat ieri la Olimp era fiul unor profesori de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iaşi. Societatea Studenţilor Teologi din Iaşi a transmis familiei un mesaj de condoleanţe.

„Societatea Studenţilor Teologi din Iaşi- SSTI îşi îndreaptă gândul în aceste clipe către familia Părintelui Ilie Melniciuc-Puică şi a Doamnei Prezb. Nicoleta, ambii profesori în cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Iaşi, care este în aceste momente greu încercată.

În cursul zilei de astăzi, 09 august 2020, Ilie Gabriel Melniciuc, fiul lor, a trecut la cele veşnice în staţiunea Olimp din Constanţa în urma unui stop cardio-respirator.

Ne exprimăm sentimentele de durere faţa de familia îndoliată şi adresăm îndemnul frăţesc pe această cale către toţi elevii, studenţii şi tinerii de a fi alături de aceasta prin rugăciune şi prin pomenirea sufletului adormitului robului lui Dumnezeu Ilie Gabriel! Sincere condoleanţe familiei îndurerate şi nădejde neclintită în puterea lui Hristos! Dumnezeu să-l odihnească! Veşnică pomenire din neam în neam!”, a transmis SSTI Iaşi.

Ilie Gabriel Melniciuc făcea parte şi din Liga Studenţilor Economişti. „Liga Studenţilor Economişti îşi exprimă sincere condoleanţe pentru pierderea lui Ilie Gabriel Melniciuc. Un membru activ în cadrul asociaţiei noastre, iar pe această cale dorim să-i oferim un ultim omagiu”, se arată pe pagina de Facebook a Liga Studenţilor Economişti.

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Drumarii ieșeni amenință cu răfuiala în instanță

Redacția

S-a simplificat procedura de înmatriculare a autovehiculelor operatorilor de transport

Redacția

La Iaşi, gripa sezonieră ucide mai ceva decât noul coronavirus

Redacția
Încarcă...