NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Tânărul care a produs un accident cu 6 răniți în Botoșani consumase și canabis

Tânărul de 28 de ani care a produs accidentul din Botoșani în urma căruia șase persoane au fost rănite era drogat. Mașina condusă de acesta a lovit violent un autoturism și l-a proiectat pe contrasens, într-o altă maşină, fiind variată și o alta care era parcată. Mai mult, el nu are permis, era beat și transmitea live pe Facebook.

Poliția Botoșani a anunțat joi că tânărului de 28 de ani care a provocat accidentul de luni i-au fost recoltate probe biologice pentru depistarea consumului de substanțe psihoactive.

În urma analizării acestor probe, a rezultat prezența canabisului. Acestea sunt concluziile preliminare, transmite Mediafax.

Mașina condusă de tânăr a izbit violent un autoturism și l-a proiectat pe contrasens, într-o altă maşină.

  

Tânărul nu are permis de conducere, era beat și transmitea live pe Facebook. Mai mult, presa locală a scris că a urlat de mai multe ori la polițiști și le-a spus că-l cheamă Moș Crăciun.

El avea o concentraţie alcoolică de 1,75 g/l alcool pur în sânge la prima proba şi 1,53 g/l alcool pur în sânge la a doua probă. Acum este cercetat pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului.

DIGI24

Advertisements

Related posts

Adolescent din Buzău luat cu izoleta direct din magazin, a doua zi după ce s-a întors din Belgia. Vecinii au sunat la 112

Redacția

Înalt ierarh al Bisericii Ortodoxe Române a murit

Redacția

Întrebări rămase fără răspuns în cazul Alexandra după convorbirile explozive

Redacția
Încarcă...