NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tâlharii din Ruginoasa care se ascundeau de Poliție au fost reținuți ieri după amiază din niște văgăune (VIDEO)

Indivizii din Ruginoasa care s-au ascuns de Poliție pentru a nu fi introduși în arest preventiv au fost reținuți ieri după amiază. Ei au primit mandate de arestare preventivă pentru infracțiunea de tâlhărie.

 

 Adrian Secară, în vârstă de 23 de ani și Gheorghiță Panciuc de 32 de ani au bătut un comerciant de cartofi din Suceava, căruia i-au sustras 3 saci cu produse. Pe data de 24 aprilie judecătorii pășcăneni au decis judecarea lor în stare de arest preventiv, dar aceștia au dispărut din sala de judecată, după ce au cerut să fie lăsați liberi întrucât ordonanța de reținere pe 24 de ore expirase.

  

 Ieri după amiază polițiști de la Secția 6 însoțiți de mascați i-au identificat pe aceștia în niște vagăuni de la baza unui deal din zona Strunga- Costești (zona Pietriș). Mai exact aceștia trăiau în niște gropi  la baza dealului.

 Polițiștii și mascații au acționat în momentul în care afară ploua, iar cei căutați se adăpostiseră. În respectiva locație oamenii legii au găsit haine, sticle de la băutură și hrană, semn că cei doi erau aprovizionați de cunoscuți.

După ce au fost reținuți au fost introduși în Penitenciarul Iași. Săptămâna aceasta cei doi vor ajunge din nou în fața judecătorilor care trebuie să decidă dacă indivizii rămân în arest sau sunt cercetați în libertate.     

 {flv}diverse/urmariti{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

(VIDEO) Urmărire ca-n filme în județul Iași. Un șofer bănuit că nu are permis a refuzat să oprească. Cum s-a terminat cursa

Redacția

Accident rutier cu o victimă, la Târgu Frumos

Ema Roman

Rudele unor pășcăneni încarcerați în Penitenciarul Botoșani, spun că aceștia au fost agresați și mutați fără motiv în alte centre

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site