NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sute de români veniți din Anglia s-au înghesuit pe Aeroportul Otopeni

Fostul parlamentar PSD, Mihai Sturzu, devenit între timp pilot, a postat în această dimineață pe o rețea socială o fotografie din Aeroportul Henri Coandă, în care sute de persoane stau la cozi interminabile pentru a efectua formalitățile necesare la sosirea în țară.

„Distanțare socială la controlul vamal. Otopeni, sosiri. Acum! 30 martie 2020. 03:30. Suntem bine”, scrie Mihai Sturzu pe rețeaua socială.

Oficialii aeroportului au declarat că înghesuiala a apărut în urma sosirii pe aeroport, în același timp, a trei curse dinspre Doncaster Sheffield, Southend Londra si Gatwick Londra. Astfel 433 de pasageri au ajuns, în același timp, în aeroport.

De asemenea, aceștia au adăugat că nu pot face nimic mai mult decât să pună diferite afișe și marcaje de avertizare și să dea informări audio cu privire la respectarea distanței recomandate, de minimum 2 metri.

  

Măsuri noi pentru combaterea și prevenirea coronavirusului au fost anunțate duminică seara, în condițiile în care ne apropiem cu pași repezi către Scenariul 4.

BZI

Advertisements

Related posts

Liceul Tehnologic Economic de Turism, Iaşi – premiat cu Certificatul de ”Şcoală eTwinning”

Redacția

Cod roșu de inundații în 7 județe

Redacția

Dublă tragedie. O femeie a murit în biserică, la înmormântarea propriului soț

Redacția
Încarcă...