RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

De 3 x femeie! Povestea păşcănencei Dalia Păduraru, prezentată la Antena 1, în emisiunea Chefi la Cuţite

Dalia Păduraru. Cine o cunoaşte, este câştigat, cine nu, cu siguranţă o admiră din umbră. O femeie puternică ce, de când se ştie, a dus o muncă susţinută. Nu singură, mereu împreună cu familia ei. Are afaceri cu care se poate mândri, aleargă toată ziua, dar cu toate astea alege să fie modestă şi speră că într-o zi se va putea bucura de mai puţin zbucium…

Este pasionată de bucătărie şi recent şi-a îndeplinit dorinţa de a concura la Chefi la cuţite. 

Citiţi mai jos un articol marca Antena 1, despre povestea Daliei Păduraru. Aveţi ataşat un video cu prestaţia sa difuzată de Antena 1, aseară. 

  

„Am început de jos. Făceam singură pantalonași și mergeam pe la ușile oamenilor să-i rog să cumpere!” Dalia a ajuns acum să aibă super afaceri, dar visează să intre în bucătărie!

Păduraru Dalia a venit tocmai de la Pașcani pentru a demonstra că, deși se pricepe de minune la afaceri, are totodată și talent în bucătărie!

Are o firmă de decor, două restaurante, o florărie, o piscină și câteva magazine de copii. Spune că și-ar dori mult să rămână într-o zi doar cu restaurantul.

„Vreau să demonstrez că eu fac bucătărie la restaurantul meu”, a zis concurenta.

A ales să pregătească o altfel de pizza, făcută cu ingredientele preferate de membrii familiei sale.

„Am început de jos, de foarte de jos. Făceam singură pantalonași din piese și mergeam pe la uși pe la oameni și le vindeam. Mă rugam de ei să cumpere. Apoi încet, încet m-am ridicat. În 20 de ani de activitate am muncit mult, prea mult. Țineam copiii chiar și la tarabă, ca să vindem. Nu dormeam mai mult de patru ore pe noapte”, a povestit ea emoționată.

Dalia a luat două cuțite și a mers mai departe, cu lacrimi în ochi!

„Nu meritam, mulțumesc din suflet”, a zis ea sincer, plecând din platou.

Video cu Dalia Păduraru Sursa a1.ro

 

 

 

Related posts

Profesor de religie, directorul școlii postliceale sanitare din Piatra Neamț, pus sub control judiciar pentru infracţiuni sexuale faţă de o elevă de 16 ani

Redacția

O fetiță de 13 ani riscă să ajungă în scaunul cu rotile. Operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită 

Oana Cordoneanu

Teste pentru depistarea bolilor în comunităţile de rromi din judeţul Iaşi

Redacția
Încarcă...