RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Studiu de fezabilitate finalizat, pentru extinderea sistemului de monitorizare video din Pașcani

Extinderea sistemului de monitorizarea video din Municipiul Pașcani a bifat o primă etapă, în sensul că studiul de fezabilitate comandat a fost finalizat. Anunțul a fost făcut de primarul Marius Pintilie în contextul în care a fost întrebat ce face municipalitatea în legătură cu consumul de droguri.

Astfel, conform primarului extinderea sistemului de monitorizare video va fi făcută astfel încât să cuprindă zonele aglomerate din municipiu: unitățile de învățământ, piețele sau gara.

„Singurul lucru pe care îl consider eu că trebuie făcut și eu deja l-am început este să facem o monitorizare mai bună pe ceea ce înseamnă spațiul public, în special în zona școlilor, iar studiul de fezabilitate pentru camere video l-am primit  deja și prin acesta să protejăm într-un fel sau în altul aceste zone. Dorim să monitorizăm proximitatea școlilor sau să gestionăm mai bine situația din zona gării, din zona piețelor, unde se adună lumea și este un potențial de infracționalitate de orice fel”, a declarat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Reamintim că, actualul sistem de monitorizare video a fost făcut în mandatul fostului primar Grigore Crăciunescu, în cadrul unui proiect european și vizează în mod special zona vale a Municipiului Pașcani.

  

Related posts

Un an plin de nereguli la primăriile din judeţ

Redacția

Nisipul și puțină sare, baza deszăpezirilor și în acest an. Test cu clorură de calciu pentru a vedea efectele

Marius Parteni

Rățoi către Olariu: „Evit să intru în polemică cu dumneavoastră, ca pe uzul de armă!”

Răzvan Grecu
Încarcă...