RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

STUDIU De ce Danemarca, cea mai verde țară din Europa, nu este considerată bună pentru proprietarii de mașini electrice / România, în lista țărilor cu costuri mici de încărcare

Danemarca este una dintre cele mai nepotrivite țări europene pentru deținerea unui vehicul electric, susține un nou studiu al Uswitch – serviciul de comparare a prețurilor din Marea Britanie, relatează Copenhagen Post, citată de Rador.

În ciuda faptului că are mai multe vehicule electrice înmatriculate decât are kilometri pătrați de teren, țara s-a clasat pe locul 29 dintre cele 33 de țări evaluate pentru compatibilitatea cu vehiculele electrice.
Islanda, Grecia, Cipru și Irlanda au completat ultimele cinci locuri. Pe primul loc s-a clasat Olanda, urmată de Croația, Slovacia, Letonia și Ungaria.

Costul de încărcare

Potrivit Uswitch, proprietarii de vehicule electrice din Danemarca plătesc 640,83 de euro pentru a-și încărca vehiculele, în fiecare an – de departe cel mai mare preț dintre toate țările din Europa, inclusiv dintre vecinii nordici ai Danemarcei.

  

Turcia a fost cea mai accesibilă țară pentru încărcare, proprietarii de vehicule electrice plătind în medie 164,49 de euro pe an.
De asemenea, costă mai puțin de 200 de euro pe an pentru a încărca un vehicul electric în Țările de Jos, Ungaria, Estonia și România.

Disponibilitatea de încărcare

În mod similar, Danemarca a obținut un scor scăzut în ceea ce privește infrastructura.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Boloş, despre taxa de 1% pentru multinaţionale: Există această discuţie, este văzută ca un impozit minim pe profit / S-ar putea să ne lovim de critici

Redacția

Clujean de 27 de ani, arestat preventiv după ce a agresat o femeie de 96 de ani şi i-a furat trei tablouri / A fost recuperat unul dintre tablouri

Redacția

Silviu Vexler, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti: Înlocuirea lui Opaschi de la Secretariatul de Stat pentru Culte este o greșeală majoră

Redacția
Încarcă...