RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Studentul-măcelar care şi-a înjunghiat colegii de cămin, închisoare pe viaţă. Culisele procesului în care criminalul nu a recunoscut fapta până la final


Sentinţă maximă stabilită de judecătorii ieşeni în cazul studentului de la Iaşi acuzat că a înjunghiat mortal un coleg şi a rănit grav un altul. Aurelian Giosan (24 de ani) a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

  

Curtea de Apel Iaşi l-a condamnat la detenţie pe viaţă pentru omor calificat, precum şi la 12 ani de închisoare pentru tentativă la omor, 5 ani pentru tâlhărie şi 4 ani pentru distrugere. După contopire, s-a stabilit ca pedeapsă finală închisoarea pe viaţă.  De asemenea, individul ar trebui să achite daune de 200.000 de euro către Harpa Casian, tânărul care a fost înjunghiat de el însă a suprravieţuit, dar şi câte  100.000 de euro către Nour Alexandra şi Nour Victor şi câte 50.000 de euro către Nour Octavian şi Nour Ghenadie, rudele lui Victor Nour, cel pe care Giosan l-a ucis. Aurelian Giosan a avut o atitudine ostilă faţă de judecători, în timpul procesului, încercând în mai multe rânduri să îi recuze din complet. Niciuna dintre cererile sale nu au fost admise. De asemenea, criminalul nu a recunoscut comiterea faptelor.

continuare pe www.adevarul.ro

Related posts

Suspans intr-un dosar de viol comis sub nasul politistilor! Se asteapta decizia definitiva

Redacția

Amenzi usturătoare au fost împărțite de polițiștii ieșeni. Iată care a fost motivul

Redacția

Șef de Poliție din județul Iași condamnat pentru trafic de droguri

Redacția
Încarcă...