NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Străzile din Târgu Frumos vor fi spălate și dezinfectate! Iată măsurile noi anunțate de primarul orașului!

Administrația din Târgu Frumos a stabilit deja modul de acțiune pentru a se pune în concordanță cu măsurile dispuse prin Ordonanța Miliară numărul 4. Potrivit informațiilor postate pe pagina de facebook de către primarul Ionel Vatamanu, s-a trecut la organizarea activităților, astfel încât în perioada imediat următoare toate scările de bloc din oraș să fie dezinfectate.

Asociațiile de Proprietari au fost informate încă de acum două săptămâni de zile de igienizarea spațiilor.”Încă de acum două săptămâni, am transmis către asociațiile de proprietari obligativitatea de a face, cu personalul propriu, igienizarea spațiilor comune. Odată cu ultimele măsuri dispuse duminică seară, echipe din cadrul Primăriei, dotate cu atomizoare, se vor deplasa în teren pentru a efectua dezinfectarea tuturor scărilor de bloc. În același timp, s-a demarat achiziția de dispensere cu dezinfectant care să fie amplasate la intrările în blocuri”, explică primarul Ionel Vatamanu.

Săptămâna aceasta va demara acțiunea de spălare și dezinfectare a străzilor, trotuarelor și platformelor de deșeuri menajere.”Suntem mobilizați în lupta cu noul #coronavirus și luăm măsuri concrete:#stațiacasă„, mai scrie primarul Vatamanu. Tot în această localitate acum două săptămâni de zile a fost realizată dezinfecția domeniului public, parcuri, locuri de joacă și a tuturor spațiilor instituțiilor suordonate.

loading...
Advertisements

Related posts

Valea Seacă: Taxele și impozitele locale se vor încasa începând cu data de 10 ianuarie

Marius Parteni

Prefectul ameninţă primarii cu amenzi

Redacția

Locatarii unui bloc din Pașcani nu au apă potabilă de trei zile. Președintele asociației: oamenii vor avea apă după ce își vor achita datoriile

Diana Marcu
Încarcă...