RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Strada Unirii va fi redeschisă traficului rutier abia de mâine dimineață. Iată motivul!

Constructorul care execută lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Unirii nu a reușit să finalizeze, în două zile, lucrarea de asfaltare a drumului, după cum anunțase inițial. Strada va fi redeschisă începând cu data de 14 august, conform spuselor viceprimarului Vasile Axinte.

Motivul pentru care nu a fost respectat termenul de două zile este acela că lucrarea în teren a necesitat măsurători suplimentare. De mâine, traficul rutier, deviat pe strada Abator și drumul pietruit, va reveni la traseul obișnuit. Astăzi, a fost turnat stratul de asfalt pe cel de-al doilea sens de mers, iar de mâine dimineață, strada va fi circulabilă.

Viceprimarul Vasile Axinte își scuze cetățenilor pentru disconfortul creat odată cu această lucrare și a dat asigurări că situația va reveni la normal.“În primul rând îmi cer scuze pentru disconfortul creat în acea zonă, dar este ultima zi în care ținem blocată strada Unirii. Astăzi se finalizează turnarea asfaltului și vom deschide din nou circulația pe Dealul Spirii și în continuare pe strada Unirii”, a declarat edilul.

  

Până astăzi inclusiv, cei care circulă deobicei pe strada Gării pentru a ajunge spre Unirii și Lunca sunt nevoiți să ocolească pe strada Abator peste calea ferată, pe un drum pietruit, greu practicabil. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primarii din judeţ se întâlnesc la Prefectură să discute despre pregătirile pentru sezonul rece!

Ema Roman

Olariu s-a declarat îngrețoșat de propunerea liberalilor de a aloca 150.000 de lei pentru Centrul de Recoltare a Sângelui!

Răzvan Grecu

Miercuri, apa va fi întreruptă pe mai multe străzi din Pașcani

Redacția
Încarcă...