NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Coincidență?! Fiica directorului economic de la AgroComplex a câștigat concursul cu cea mai mare participare din istoria Primăriei!

Surpriză în urma ultimului concurs organizat de administrația locală. Câștigătoarea acestuia este fata unuia dintre cei mai de încredere angajați ai firmei primarului. Coincidență sau nu, dar fata directorului economic al AgroComplex Lunca Pașcani a obținut cel mai mare punctaj la concursul cu cea mai mare participare din istoria Primăriei ce a avut loc săptămâna trecută.

  

 

Este vorba despre Ancuța Elena Rotaru, fiica Elenei Casandra, directorul economic al firmei primarului Dumitru Pantazi. Aceasta a concurat alături de alți 28 de candidați pentru un post de inspector în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor, iar la final a obținut 173,33 puncte față de 136, 66 cât a obținut următoarea contracandidată.  

Câștigătoarea concursului a fost în trecut funcționar bancar la o instituție din Iași, iar pentru a câștiga concursul a susținut 3 probe, una de evaluare a dosarului, o probă scrisă (95 de puncte) și un interviu (78.33 puncte), obținând în total 173,33 puncte.

De menționat că mama acesteia este inculpată în dosarul AgroComplex alături de primarul Dumitru Pantazi și alte 30 de persoane, fiind acuzată de complicitate la abuz în serviciu. Elena Casandra este reprezentată în acest proces de avocata Mihaela Apostol, mama juristului Primăriei Paul Apostol.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload} 

 

 

Advertisements

Related posts

Directorul economic al Primăriei detonează bomba:”ApaVital nu are motive să nu achite redevența. Nu pot spune acum că nu au primit bunurile”

Marius Parteni

Scandalul ApaVital a dus la o migrație de abonați de la RCS la Next Gen

Răzvan Grecu

Începe intabularea terenurilor şi clădirilor din Paşcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site