NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sorin Olariu (PMP):„Îi cer public doamnei secretar să-și dea demisia, pentru că eu personal, în momentul de față, nu mai am nicio încredere în semnătura sa”

Consilierii locali din opoziție au reacționat după ce prefectul județului, Marian Grigoraș, a decis că alegerea viceprimarului municipiului Pașcani a fost ilegală. Prezent în emsiunea „În Obiectiv” difuzată de Actualitatea TV, Sorin Olariu, consilier local din partea PMP, a declarat că nu mai are încredere în secretarul UATM Pașcani, Irina Jitaru.

 

 

Olariu a explicat că decizia prefecturii a ajuns în Primăria municipiului Pașcani pe data de 6 iulie și cu toate acestea ea nu a fost adusă la cunoștință aleșilor locali în ședința extraordinară ce a avut loc ieri, 7 iulie. Acesta consideră că secretarul Irina Jitaru este șantajat de primarul Dumitru Pantazi, făcând referire la o neaplicarea unei hotărâri judecătorești prin care s-a decis evacuarea acesteia din apartamentul ANL.

 

„Se impune ca secretarul Irina Jitaru să demisioneze. Prin modul prin care se comportă, ascunzând documente mie îmi pune multe semne de întrebare. Cum am mai spus, eu cred că dumneaei este cumva șantajată de domnul primar. Afirm acest lucru fără nicio problemă. Știți prea bine că dumneaei are o problemă (n.r. referire la locuința ANL din care instanța a dispus evacuarea secretarului Irina Jitaru ), nu vreau să o mai detaliez eu acuma, și este influențată. Chiar îi cer public doamnei secretar să-și dea demisia, pentru că eu personal, în momentul de față, nu mai am nicio încredere în semnătura sa”, a acuzat Sorin Olariu, consilier PMP.

Irina Jitaru a susținut în decursul zilei de ieri că nu își va da demisia. Ea crede că a interpretat corect legea atunci când a susținutr că se poate organiza un tur doi al alegerilor conform OUG 35/2002. 

loading...
Advertisements

Related posts

Ziua Națională a României: Autoritățile locale au depus coroane la monumentele eroilor din Pașcani!

Marius Parteni

Autostrada Iaşi – Târgu Mureş, prioritate naţională în programul USR

Redacția

Pașcaniul a pierdut finanțare pentru un bloc, dar speră la un ajutor pentru plata arieratelor în urma ultimei rectificări. Asfalt pentru V. Seacă și Tătăruși

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site