RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sorin Cîmpeanu susține că, la București, specialiștii prevăd depășirea pragului de 6/1000 în octombrie pe o perioadă “de 10-12-14 zile, după care ne putem întoarce la școală cu prezență fizică”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a reluat luni seară, într-o intervenție la B1 TV, estimările că în București pragul epidemiologic de 6/1000 va atins în a doua jumătate a lunii octombrie, moment din care “școlile vor trebui să treacă în online”. El a susținut, cu aceeași ocazie, că “previziunile specialiștilor spun” că închiderea școlilor nu ar urma să fie de durată: depășirea pragului ,”a fi pe o perioadă relativ scurtă, de 10-12-14 zile, după care ne putem întoarce la școală cu prezență fizică”.

Sorin Cîmpeanu la B1 TV:

  • “Dacă se păstrează viteza de creștere în București, spre exemplu, strict matematic vorbind, în a doua jumătate a lunii octombrie vom ajunge la nivelul de 6/1000, nivel de la care, din păcate, școlile vor trebui să treacă în online. Din fericire, previziunile specialiștilor spun că în această situație, de nedorit, în care se va atinge pragul de 6/1000, depășirea acestuia va fi pe o perioadă relativ scurtă, de 10-12-14 zile, după care ne putem întoarce la școală cu prezență fizică, pentru a nu continua pierderile pe care le-am avut.”

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

  

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

UE va amâna plafonarea prețului petrolului rusesc / Când ar putea fi luată o decizie și care ar fi cea mai bună măsură în contextul mobilizării parțiale din Rusia

Redacția

Tiraspolul scumpeşte gazul şi curentul pentru şcolile în limba română, după noile taxe vamale instituite de Chişinău

Redacția

„Peste 100.000 de militari ucraineni au fost uciși până în prezent”. UE vrea investigarea și judecarea crimelor de război

Redacția
Încarcă...