NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sorana Cîrstea explică de ce nu va reveni în echipa României de Billie Jean King Cup

Eliminată surprinzător în primul tur al WTA Ţiriac Foundation Trophy, Sorana Cîrstea a explicat de ce nu va reveni în echipa României de Billie Jean King Cup (fosta FedCup).

Sorana Cirstea Foto: George Walker / Icon Sportswire / Profimedia

„Buletinul nu minte” – Sorana Cîrstea, tot mai aproape de retragerea din tenis

  

Ajunsă la 32 de ani, Sorana a afirmat că se apropie de retragere și că în ultima parte a carierei se va concentra asupra proiectelor personale.

Advertisements

„Horia Tecău a încercat să mă convingă să revin, doar că decizia mea de a mă retrage va rămâne neschimbată. Joc la Fed Cup de când aveam 14-15 ani şi a fost mereu o bucurie, însă sunt pe final de carieră şi e normal să mă concentrez pe proiectele personale.

Advertisements

Eu simt că mi-am făcut datoria. Nu mai am 10 ani de carieră în faţă, poate nici 5, chiar dacă eu mă simt bine. Sunt pe sfârşit de carieră, e un lucru realist. Nu mi-am dat un deadline. Eu voi juca atât cât timp voi simţi plăcere şi voi fi acolo, în Top 30-40. Nu ştiu în câţi ani mă voi retrage,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Liga Studenților din Iași se opune certificatului verde în universități, promovat de Consiliul Național al Rectorilor/ Liga susține că va apăra ”studenții discriminați”

Redacția

Felix Stroe, șeful PSD Constanța, apropiat de Marcel Ciolacu, despre legile SRI și SIE: ”PSD nu va susține prevederi care încalcă drepturi fundamentale/ Serviciile de informații trebuie modernizate după model NATO, nu după modele arhaice/ Sunt doar propuneri venite de la instituții”

Redacția

De 10 ani pe o groapă de gunoaie: Romii evacuați în 2013 din Eforie trăiesc în containere fără apă și lumină, deși trebuie să primească despăgubiri de aproape jumătate de milion de euro de la primărie/ Ce spune activistul Mugur Vărzariu, care i-a reprezentat în instanță

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site