NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Șofer identificat de radarul poliției cu 107 km/h pe raza localității Cristești. Alt conducător auto a rămas pieton, pentru că a fost depistat cu o alcoolemie de 0,84 mg/l

În acest weekend polițiștii pășcăneni au desfășurat o amplă acțiune de depistare a persoanelor ce au comis infracțiuni. Razia s-a desfășurat pe raza municipiului, în special în cartierele în care s-au mai semnalat astfel de fapte cât și în localitățile învecinate: Lespezi, Hălăucești, Miroslovești și Moțca.

Tot în cadrul acțiunii, polițiștii au căutat o serie de suspecți care au comis infracțiuni în trecut și s-au sustras de la cercetări.  Au fost implicați 44 de polițiști pe 6 zone de acțiune. Au fost verificați 21 agenți economici, 100 de autoturisme, 63 de persoane au fost legitimate dintre care 11 au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri. Ca și sancțiuni au fost aplicate un total de 80 cu o valoare de 12 850 lei.

Dintre cei sancționați menționăm un șofer de 37 ani din Iași, care a fost prins pe raza localității Cristești unde circula cu 107 km/oră. Pentru fapta sa, polițiștii i-au aplicat o amendă în valoare de 720 lei, iar permisul i-a fost reținut.
Un alt șofer de 23 ani din Gâștești a rămas pieton după ce a fost depistat la volan pe raza localității fiind sub influența băuturilor alcoolice. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,84 mg/l.
Un scandalagiu de 18 ani din Ruginoasa a fost amendat pentru că tulbura liniștea consătenilor la primele ore ale dimineții. Vasile I. a băut bine, după care a început să facă scandal, drept urmare vecinii au chemat Poliția. Acesta a fost amendat cu 1000 lei pentru perturbarea liniștii publice.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

POLIŢIŞTII IEŞENI AU FOST LA DATORIE ÎN MINIVACANŢA DE REVELION

Redacția

Accident fără victime în localitatea Budăi

Redacția

TOP CINCI INFRACȚIUNI DE SEZON

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site