RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pompierii pășcăneni au simulat un exercițiu de intervenție, în caz de cutremur și scurtcircuit la Casa de Cultură (GALERIE FOTO)

Pompierii din cadrul subunității Pașcani au fost astăzi în alertă, în urma unui apel la 112, făcut de către angajații Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu”, din Pașcani.

Efectivele au intervenit în sala de spectacol a instituției și în spatele scenei, pentru o desfășurare de forțe în caz de cutremur, urmat de un scurtcircuit. 

A existat și o victimă, intoxicată cu fum, care a primit îngrijiri medicale din partea echipajului de prim ajutor de la SMURD.

  

Au fost angrenate toate autospecialele de lucru aflate în dotarea subunității din Pașcani, pentru a asigura orice operațiune care se ivește în astfel de situații de criză.  

Reamintim că aceste exerciții au loc  lunar, iar echipajele de Pompieri acționează în diverse contexte, în mai multe instituții din oraș. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Record în căutarea locurilor de muncă. Patru milioane de cereri depuse în trei luni, angajatorii nu mai fac față CV-urilor

Redacția

ORA DE VARA 2018. Ora 3 devine ora 4. Cand iti potrivesti ceasul

Redacția

Solidaritate pentru Ana, tânăra pășcăneanca bolnavă de cancer!

Oana Cordoneanu
Încarcă...