NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Simona Halep s-a calificat în finala Transylvania Open după o victorie zdrobitoare împotriva Martei Kostyuk

Simona Halep, locul 18 WTA, s-a calificat sâmbătă în finala Transylvania Open, după ce a învins-o fără drept de apel, cu scorul de 6-0, 6-1, pe ucraineanca de 19 ani Marta Kostyuk, locul 55 WTA şi cap de serie numărul 6. Meciul s-a încheiat după o oră și două minute.

Marta Kostyuk este adolescenta care a produs surpriza în sferturile de finală și a eliminat-o pe cealaltă adolescentă a turneului, Emma Răducanu, câștigătoarea de anul acesta de la US Open, care a scris istorie.

Simona Halep a făcut un prim set perfect, la jumătatea căruia Kostyuk a solicitat un time out medical, motivat de o durere resimțită la coapsă. În setul secund, ucraineanca a jucat ceva mai bine, reușind să câștige singurul game din meci, fără a-și găsi însă ritmul și fără a reuși să se opună jocului impecabil al Simonei Halep, scrie Mediafax.

Este prima finală a unui turneu WTA în care ajunge anul acesta Simona Halep. Ea a avut de suferit competițional de pe urma accidentării din luna mai, când se afla în turneu la Roma, ruptura musculară suferită ținând-o departe de terenul de joc câteva luni.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Sute de pășcăneni au înțeles că ”Mișcarea înseamnă viață”

Răzvan Grecu

La 15 luni după moartea unui sportiv celebru, soția acestuia a anunțat că a născut copilul lor

Redacția

Simona Halep a anunţat când se mărită cu Toni Iuruc: „Am emoții”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site