RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Simona Halep s-a calificat în finala Transylvania Open după o victorie zdrobitoare împotriva Martei Kostyuk

Simona Halep, locul 18 WTA, s-a calificat sâmbătă în finala Transylvania Open, după ce a învins-o fără drept de apel, cu scorul de 6-0, 6-1, pe ucraineanca de 19 ani Marta Kostyuk, locul 55 WTA şi cap de serie numărul 6. Meciul s-a încheiat după o oră și două minute.

Marta Kostyuk este adolescenta care a produs surpriza în sferturile de finală și a eliminat-o pe cealaltă adolescentă a turneului, Emma Răducanu, câștigătoarea de anul acesta de la US Open, care a scris istorie.

Simona Halep a făcut un prim set perfect, la jumătatea căruia Kostyuk a solicitat un time out medical, motivat de o durere resimțită la coapsă. În setul secund, ucraineanca a jucat ceva mai bine, reușind să câștige singurul game din meci, fără a-și găsi însă ritmul și fără a reuși să se opună jocului impecabil al Simonei Halep, scrie Mediafax.

Este prima finală a unui turneu WTA în care ajunge anul acesta Simona Halep. Ea a avut de suferit competițional de pe urma accidentării din luna mai, când se afla în turneu la Roma, ruptura musculară suferită ținând-o departe de terenul de joc câteva luni.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cupa Moș Crăciun la fotbal, ediția 2019

Redacția

Tot ce trebuie să știi despre prezența României la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Cine participă și la ce probe, care e programul românilor și ce șanse la medalii au tricolorii

Redacția

Lotul pășcănean se reunește pe 15 ianuarie

Răzvan Grecu
Încarcă...