NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Simona Halep a pierdut finala Transylvania Open și rămâne fără niciun titlu WTA anul acesta. Anett Kontaveit pleacă cu primul trofeu TO

Simona Halep a pierdut, duminică, finala turneului Transylvania Open în fața estonei Anett Kontaveit, care, într-o formă de invidiat, pleacă cu primul trofeu al competiției găzduite de Cluj-Napoca. Pentru estona aflată în prezent pe locul 14 WTA, miza acestui meci era însă și mai mare: a reușit să se califice în premieră la Turneul Campioanelor.

Partida Anett Kontaveit-Simona Halep s-a încheiat în două seturi, 6-2, 6-3, după o oră și 10 minute.

Simona Halep, locul 18 WTA și favorita nr. 1 a turneului, care a pierdut competițional anul acesta din cauza unei rupturi musculare suferite în luna mai la turneul de la Roma, rămâne, pentru prima dată după mulți ani, fără niciun trofeu WTA câștigat în decurs de un an.

Anett Kontaveit (25 ani, 14 WTA), a doua favorită a turneului, a câştigat al doilea său titlu în decurs de două săptămâni, după cel obţinut duminica trecută la Moscova.

  

Simona Halep (30 ani, 18 WTA), care a jucat prima sa finală din acest an, nu a mai avut în finală nivelul din meciurile precedente. Românca a greşit mult, procentajele sale la serviciu fiind foarte reduse. Halep a făcut faţă cu greu agresivităţii şi forţei arătate de Kontaveit,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Clubul Sportiv Moldova Motors Sport Pașcani va participa la Raliul Prieteniei din Bulgaria

Redacția

Pașcaniul se mândrește cu 8 titluri de campioni zonali la atletism

Răzvan Grecu

Prima ediție Cros pentru școli Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site