NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Și prețul apei ar putea crește de la 1 septembrie. Vezi care sunt cele trei variante de lucru!

Trei variante de majorare a tarifelor au fost propuse Consiliului de Administrație al Prest Serv Apa Pașcani. Solicitarea a fost analizată în paralel și de comisia Consiliului Local special înființată pentru analizarea prețului la apă și la canalizare. 

Conform documentelor care au fost prezentate în Consiliul de Administrație conducerea regiei a transmis spre analiză trei variante de preț. Se pare că pășcănenii nu vor scăpa de o majorare a prețului la apă, ceea ce nu se știe fiind cuantumul exact. Propunerile regiei au fost creșteri cu 12 %, 17 % sau 24 %.

Raportul comisiei ce a analizat tarifele practicate de PSA pentru serviciile sale este ținut la secret de ochii pășcănenilor până la ședința de Consiliu Local. Vasile Haldan, președintele acestei comisii și consilier PSD, a refuzat să spună care este propunea acestei comisii către plenul Consiliului. „Nu pot să vă spun ce este în acest raport. Aveți răbdare până la ședință. Am spus același lucru și unui coleg de-al dumneavoastră”, a spus Haldan.

Advertisements
  

Mai mult, în privința creșterilor de prețuri s-a păstrat o tăcere inexplicabilă și chiar abuzivă a noii administrații nu doar față de ziariști, și implicit față de opinia publică, dar și față de consilierii locali. Din documentele de ședință trimise de la biroul secretarului aleșilor locali au fost omise tocmai rapoartele ce propuneau majorarea prețurilor la utilități. Informația a fost confirmată de mai mulți consilieri PSD și PNL.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Noi cursuri de calificare organizate de AJOFM Iași. Șomerii pot învăța gratuit să devină specialiști în resurse umane, în agricultură sau electricieni

Redacția

Doi români care au dat lovitura cu un restaurant în Paris. Localul lor a fost inclus de Vogue printre cele mai bune din capitala Franței

Redacția

Controale drastice in cele 360 de farmacii din judet

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site