RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sex în timpul serviciului, cu uniformă şi pistolul la brâu. Bordel în postul de Poliţie de la Tătăruși

Doi agenţi au fost trimişi în judecată pentru sex cu minore de 14 şi 15 ani. Fetele erau exploatate de o reţea de proxeneţi, iar lui Ciprian Moneaga şi Daniel Avârvarei li s-au aprins călcâiele după ele. Moneaga şi-a făcut de cap chiar în Postul de Poliţie Tătăruşi, în vreme ce Avârvarei a preferat maşina unuia dintre traficanţi. 

 

Doi agenţi au fost trimişi în judecată pentru sex cu minore de 14 şi 15 ani. Fetele erau exploatate de o reţea de proxeneţi, iar lui Ciprian Moneaga şi Daniel Avârvarei li s-au aprins călcâiele după ele. Moneaga şi-a făcut de cap chiar în Postul de Poliţie Tătăruşi, în vreme ce Avârvarei a preferat maşina unuia dintre traficanţi. Un nou scandal zguduie Poliţia . Doi agenţi au fost trimişi în judecată fiindcă au făcut sex cu minore. Potrivit anchetatorilor, Radu Constantin Crăciun a pus bazele reţelei de proxeneţi. Victimele, două fete de 14 şi 15 ani, au fost racolate de Gheorghe Paşcu şi Ionuţ Roşca, iar de supravegherea lor şi găsirea clienţilor, mai ales şoferi de TIR, se ocupau Constantin Topiţă şi Vasile Radu. Scenele erotice se derulau în pensiuni, în parcări, maşini sau locuinţe închiriate.
Florentina S. avea cam 5 clienţi/noapte, iar Andreea A. – şi câte 17! „Toate sumele câştigate de minore erau însuşite de inculpaţi, ele primeau doar hrană şi, uneori, câte un articol de îmbrăcăminte”, au spus procurorii DIICOT. Dacă nu aduceau suficienţi bani sau refuzau vreun client, fetele erau bătute şi ameninţate. De serviciile minorelor au avut parte şi proxeneţii, dar şi doi poliţişti – Ciprian Nicu Moneaga şi Daniel Marian Avârvarei .

  

A băut cu proxenetul şi a făcut sex cu fata


Moneaga a transformat Postul de Poliţie Tătăruşi în bordel. În septembrie 2012, Paşcu a dus-o la post pe Andreea şi a băut bere cu agentul. Apoi, Andreea a rămas singură cu poliţistul, care i-a oferit 20 de lei pentru sex. Refuzul fetei şi faptul că avea doar 14 ani nu l-au înduplecat. „A început să o dezbrace de bluză şi, văzând că nu poate scăpa, partea vătămată a spus că nu întreţine raporturi sexuale decât cu prezervativ, sperând că poliţistul nu are. Moneaga avea însă prezervative în birou”, se arată în rechizitoriu.

După ce şi-a dat jos uniforma, agentul a căutat… cea mai comodă poziţie. „Moneaga i-a cerut părţii vătămate să meargă în biroul unde era o canapea. Mai întâi, a luat pătura care acoperea canapeaua şi a aşezat-o în geam, pentru a nu fi văzut. În timp ce Moneaga întreţinea raporturi sexuale cu partea vătămată, a venit şi Paşcu, iar fiindcă uşa era încuiată, a început să bată, iar ulterior să se uite printr-un colţ al geamului rămas neacoperit”, au adăugat procurorii.

Moneaga şi-a încercat norocul şi cu Florentina. „A luat-o în braţe pe Florentina S. şi a aşezat-o pe un birou. A început să o sărute pe gură, iar ulterior i-a introdus mâna sub tricou şi i-a pipăit sânii”, se mai spune în rechizitoriu. Totuşi, când fata i-a cerut să se oprească, a lăsat-o să plece.

Agentul se distra, proxenetul privea

Andreea a făcut sex şi cu Avârvarei, cu care s-a întâlnit la o benzinărie, în BMW-ul lui Crăciun. „Pe bancheta din spate, Avârvarei a întreţinut un raport sexual normal cu partea vătămată, în timp ce inculpatul Crăciun, potrivit părţii vătămate, ar fi stat pe scaunul din faţă”, se mai arată în rechizitoriu.
Procurorii i-au mai reproşat lui Avârvarei că a făcut sex în timpul serviciului, în uniformă şi cu pistolul la brâu. Mai mult, el ar fi trebuit s-o recunoască pe Andreea, fiindcă i se făcuse instructajul cu privire la dispăruţi!

„Cu atât mai periculoasă este fapta celor doi cu cât, afişând relaţii de prietenie cu inculpaţii, au determinat victimele să considere că oricum nu vor putea să se adreseze organelor de urmărire penală cu plângeri”, au concluzionat procurorii.

Fetele au avut apoi nevoie de ajutorul medicilor de la Spitalul Socola. În faţa anchetatorilor, poliţiştii au susţinut că Andreea a făcut de bunăvoie sex şi au crezut că e majoră. Ieri, Avârvarei şi Moneaga au fost trimişi în judecată pentru sex cu minore, Roşca şi Paşcu – pentru sex cu minore şi trafic de minori, iar Radu, Topiţă şi Crăciun şi-au trecut pe răboj şi acuzaţia de constituire a unui grup infracţional organizat. “Moneaga a cerut încetarea raporturilor de muncă, iar Avârvarei a fost pus la dispoziţia IJP”, a precizat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al inspectoratului.

sursa Evenimentul de Iași

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

O bombă aruncător și proiectile perforante descoperite la Ruginoasa

Redacția

Puştan către un poliţist: „îţi trag un cap în gură, sclavule!”

Redacția

Accident mortal, finalizat cu o condamnare! Impactul a fost devastator!

Redacția
Încarcă...