RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Senator PSD: Clientela PDL care a “căpușat” CFR Marfa și Metrorex trebuie să fie trasă la răspundere

Vinovații pentru neregulile depistate în ceea ce privește managementul societăților CFR Marfă și Metrorex trebuie să răspundă cât mai urgent în fața instanțelor de judecată. Aceasta este poziția senatorului PSD Sorin Lazăr, făță de delapidările unor sume de bani din cadrul acestor instituții săvârșite în perioada guvernării PDL.

 

 Parlamentarul este de părere că faptele celor vinovați sunt cu atât mai mari cu cât ele s-au realizat într-o perioadă în care populația a fost sărăcită constant, prin diminuarea salariilor și a pensiilor, sub pretextul crizei mondiale și a solidarității de care românii au dat dovadă.”În acest context reprezentanții puterii de la acea vreme încheiau contracte fictive și băgau în buzunar mii de euro. Față de cele rezultate, în urma evaluării gestiunii CFR Marfă și Metrorex – instituții de real interes pentru bunul mers al economiei românești, consider că vinovații trebuie să răspundă în fața instanțelor de judecată”, se arată într-un comunicat transmis de senatorul Sorin Lazăr, de la PSD.    

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Conferință de presă la MP Pașcani: Lista pentru Consiliul Local în martie. Candidatul la Primărie își arată susținerea pentru tineri (VIDEO)

Teona Gherasim

Un nou primar PNL va candida pe listele PSD la alegerile locale, anunță PSD Iași

Redacția

Actul sexual cu un minor sub 16 ani va fi considerat viol. Proiectul de lege intră la vot în Camera Deputaților

Redacția
Încarcă...