RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Semnal de alarmă: Tinerii noștri, campioni la consumul de alcool în locuri publice! (VIDEO)

Din ce în ce mai mulți tineri pășcăneni sau din localitățile limitrofe sunt surprinși în această perioadă în locurile publice din orașul nostru consumând băuturi alcoolice.

 

Numai în ultimele 3 zile, agenții Poliției Locale au surprins nu mai puțin de 11 tineri care au încălcat cu bună știință legea 61/1991 privind consumul de băuturi alcoolice în spații publice.

  

Curios este faptul că aceste abateri s-au produs la lumina zilei, în văzul trecătorilor, indignați de aceste practici, care pot degenera în gesturi și comportamente antisociale.

Astfel, duminică, 19 mai, 3 tineri aflați pe aleea „Ștefan cel Mare”, în fața blocului C3, au fost surprinși consumând bere și amendați cu câte 200 de lei fiecare.

Marți, 21 mai, 3 tineri au fost depistați pe strada „Ceferiștilor”, în parcul de lângă piață, consumând vin, amendați fiecare cu aceeași sumă, mai puțin unul dintre cei aceștia care a primit 300 de lei amendă pentru comportament necuvincios la adresa presei și a organelor de ordine.

Tot marți, cu doar o oră mai devreme, agenții Poliției Locale au surprins alți 5 tineri pe aleea Parcului Municipal, care consumau vodcă, fapt care provocase indignarea tuturor cetățenilor care treceau prin zonă. Aceștia din urmă au fost amendați cu câte 500 de lei fiecare, mai puțin o minoră din localitatea Moțca, care a primit doar 50 de lei amendă. 

 {flv}diverse/tineri_alcool{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Trei români au murit în urma unui accident de autobuz în Slovenia /  Autobuzul s-a răsturnat în afara drumului

Redacția

Descinderi la Iași după ce un grup infracțional a reușit să încaseze sume uriașe. Metoda la care apelau este cunoscută

Redacția

Accident rutier produs la ieșirea din orasul Tg. Frumos! (foto)

Redacția
Încarcă...