NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Șeful CJ trimite controale pe DJ 208 pentru a depista camioanele supraîncărcate ce transportă agregate din balastiere

Cristian Adomniței președinte CJ IașiCristian Adomniței, președintele Consiliului Județean Iași a declarat astăzi la ședința de la Hălăucești că va trimite cântarele Consiliului Județean pe drumul județean 208, ce se întinde de la Mircești până la Buda Lespezi. Anunțul oficialului județean vine după ce mari porțiuni din acest drum sunt afectatate de circulația camioanelor ce transportă agregate. Acestea ar fi încărcate peste sarcina normală de transport.

Adomniței a declarat că va coopta în acțiunile de control Prefectul Județului Iași cât și șeful Inspectoratului Județean de Poliție. “Trimitem cântarele pe această porțiune de drum județean. Pe toate trei le trimitem. Avem un drum nou, pe care încă nu l-am recepționat, dar e afectat de transportatorii de asemenea materiale. Sunt sigur că vor urma luni de război, pentru că va trebui să facem ordine. Administratorii de balastiere să încarce camioanele legal. Atât dorim”, a spus președintele CJ.

Liderul CJ a dat chiar un sfat primarilor din comune care au asemenea probleme și anume să de-a hotărâri de Consiliul Local și să sancționeze transportatorii care încarcă peste sarcină, ba chiar să le interzică să le tranziteze localitățile.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

(Video) Afacerea cu fructe de pădure i-a readus pe doi tineri din Iași în satul bunicilor

Redacția

Copilele care au inlocuit papusile la o varsta mult prea frageda

Redacția

Tânăra care a găsit portofelul cu euro, într-o parcare din Iași, este o fată simplă, vânzătoare de ziare (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site