RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință de CL: Ziua Internațională a Femeii sărbătorită la Târgu Frumos

13 proiecte vor fi pe ordinea de zi, marți la Târgu Frumos, acolo unde sa vor întruni consilierii locali în cadrul ședinței ordinare. Dacă în ședința din luna ianuarie, pe ordinea de zi nu a intrat proiectul privind majorarea tarifelor pentru serviciile de salubrizare, marți, legislativul va vota acest demers al societății S.C. Termoserv Salub S.A. Și pentru că femeile poartă un rol important în comunitatea târgoveților, pe ordinea de zi va exista un proiect de hotărâre privind aprobarea sumelor necesare pentru organizarea evenimentului “Ziua Internațională a Femeii – 8 Martie 2017”.

 

În ceea ce privește evenimentul dedicat Zilei de 8 Martie, se are în vedere un program artistic muzical, precum și flori pentru doamne.

  

Reamintim faptul că prin adresa din data de 16.01.2017, societatea S.C. Termoserv Salub S.A. dorea majorarea tarifelor atât pentru persoanele fizile cât și pentru agenții economici. În acest sens, pentru o persoană fizică, prețul ar fi majorat de la 7,5 lei la 10 lei, iar pentru agenții economici de la 80 de lei pe mc la 100 de lei.

Această majorare dorită de operator a fost ca urmare a creșterii salariului minim pe economie de la 1 februarie, de la 1250 lei la 1450 lei.

Vezi aici ordinea de zi: 

Related posts

Amplasamentul parcului industrial, ce ar trebui construit la Pașcani, nu este încă stabilit

Marius Parteni

Angajări la Spitalul Municipal Paşcani! Se caută liftier, fochist şi doi portari

Ema Roman

Investițiile masive în localitatea natală a primarului și viceprimarului atrag ironiile opoziției din Consiliul Local

Răzvan Grecu
Încarcă...